Lesdrive meer dan een rijschool!

Met de juiste drive om leerlingen te begeleiden naar een rijbewijs, wordt elke les met enthousiasme en volledige inzet aangegaan. Rijlessen moeten naast een serieuze handeling, ook een plezierige ervaring zijn. Bij Lesdrive verzekeren wij u van lessen op maat, met de hoogste kwaliteit. Zodanig dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Nergens goedkoper!

Visie van rijschool Lesdrive:

Wij bij Lesdrive weten we dat de economie niet in zijn meest gunstige fase verkeert. Voor de mensen, en met name voor de studenten, wordt het steeds moeilijker om geld aan de kant te zetten voor o.a. het behalen van een rijbewijs. Lesdrive probeert de financiŽle drempel zo laag mogelijk te houden voor de klant. Vandaar dat er pakketten op maat worden aangeboden en er de optie is om in termijnen te betalen. Lesdrive is niet zomaar een rijschool, Lesdrive beweegt mee!

Comment Form is loading comments...

Voor verpanding, ruilhandel, partijverkoop en tweehands inboedels, ben je bij Easy Pawn aan het juiste adres!

Klik hier voor de officiŽle website

City Lounge; een bijzonder trendy Marokkaans-restaurant aan de jachthaven van Breda. Deze aangelegenheid is gespecialiseerd in traditionele Marokkaanse gerechten. -loung een bijzonder trendy Marokkaans restaurant aan de jachthaven van breda dat gespecialiseerd is in traditionele marokkaanse gerechten.

Klik hier voor de officiŽle website